2024. június 16.  Vasárnap

Kerámiabetétes

A kerámiabetétes kéményekről fontos tudni, hogy külön alap szükséges hozzájuk, mivel egy kémény 700-1000 kg is lehet. 33 cm-es darabokból tetszőleges magasságú kéményt építhetünk.

keramiabetetes


Az ékes megoldás (Montel) azt jeleni hogy a kerámia béléscsövet négy ék tartja a beton köpeny közepén, és a levegő a szigetelés. A Schiedelnél az SR típusok a légszigeteltek ott egy szigetelőanyag szál tartja középen kerámia béléstestet. Ezeket a típusokat vízteres kandallókhoz ill. kazánokhoz nem ajánljuk mert túlhűl bennük a füstgáz, ilyen esetben kőzetgyapottal végig szigetelt megoldást javaslunk. 
 
Montel kéményrendszerek kedvezményes áron, kérje árajánlatunkat.

A Montel egy kerámiabetétes kémény, alternatívája lehet a Schiedel és Leier kéményeknek. 

A kémény előregyártott könnyített betonelemekből és samott kerámia elemekből épül fel. Ezek a kerámiaelemek ellenállnak a hőnek, savaknak, korróziónak és a nedvességnek. A kémény fő részeit a kéményben központilag elhelyezett samott béléscső, az ezt körülvevő könnyű beton köpenyelem, valamint a köztük lévő bezárt légréteg képezik.

A Montel kémény kiválóan alkalmas gáz, olaj, és szilárd tüzelésű atmoszférikus tüzelőberendezések füstgázának elvezetésére. A Montel kémények kiváló hőtani és mechanikai tulajdonságainak köszönhetően kielégítik a legszigorúbb építőipari előírásokat is és megfelelnek az erre vonatkozó szabványoknak.

A Montel kéményeket elsősorban szilárd tüzelésű kályhákhoz, kazánokhoz, cserépkályhákhoz és kandallókhoz ajánlják, esetleg olyan helyekre, ahol változhat a tüzelőanyag fajtája (tartalék kémények esetén).
 
keramiabetetes2

Schiedel kéményrendszerek jelentős kedvezményekkel. Kérje ajánlatunkat.

Árgarancia! Tisztelt érdeklődő mivel nem győzzük minden termékünket beárazni és aktualizálni, ahol nem talál árat arra kérjen árajánlatot. Számíthat rá, hogy a versenytársaink áránál kedvezőbben azt tőlünk leszállítva megkapja.

Schiedel

Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.