2024. május 28.  Kedd

Kandalló építés

Cégünk vállalja kandallók körültekintően összeállított felülvizsgálati szempontok szerinti karbantartását, amely a kandallóbetét és burkolatának vizsgálata mellett az összekötő füstcsövezésre is kiterjed.

A tervszerű karbantartás megakadályozza a füstcsövezésben kialakuló kéménytüzeket, az elhasználódott tömítőzsinórok okozta szabályozatlan égési folyamatokat stb.. Lehetőségeink határain belül vállaljuk minden típusú kandallóbetét javítását, működésképtelen vagy rossz hatásfokú készülékek átépítését.
Utólagos égési levegő bevezetési rendszerek kialakítását.

Igény szerint elvégezzük a szükséges teljesítményoptimalizálást, moderátor alkalmazásával. Modern műszerek segítségével vizsgáljuk a kéményben kialakuló nyomásviszonyokat, ill. a kandalló és környezete hőmérsékletét.


Árgarancia! Tisztelt érdeklődő mivel nem győzzük minden termékünket beárazni és aktualizálni, ahol nem talál árat arra kérjen árajánlatot. Számíthat rá, hogy a versenytársaink áránál kedvezőbben azt tőlünk leszállítva megkapja.

Burkolat

Seguin

További

Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.