2024. június 16.  Vasárnap

Tűzterek

A kandalló lelke a tűztér, ezért rendkívül fontos, hogy a célnak megfelelőt válasszuk ki: a kémény méretét, a felfűtendő légtér nagyságát valamint a ház egyéb adottságait kell figyelembe venni. Egyre elterjedtebb a vízteres kandallóbetét. Ezzel megépített kandallónál a hőleadás a kerámiaüvegen, a füstcsövön, valamint a vízkörön, radiátorokon történik.

A modern tűzterek nagy része már rendelhető ún. liftes változatban is, amelyek előnyösen ötvözik a zárt,és nyílt tűzterek pozitív tulajdonságait.

Mivel a tűztér választék igen nagy, megtalálható a hihetetlenül olcsó és zavarba ejtően rossz minőségtől az elképesztően drága és profi készülékekig minden, kiválasztásában olyan cég segítségét kérjük, aki elérhető marad számunkra akár évek múltán is, hiszen ezek a készülékek, mint minden szilárd tüzelésű berendezés, időszakosan karbantartást, felújítást igényelnek. Légfűtéses tűztér körbeépítését ne végezzük házilag, ugyanis ezeknél a berendezéseknél a fűtés hatékonysága, illetve a készülék állagmegóvása az építmény helyes méretezésétől függ, tehát elképzelhető, hogy anyagilag is jobban járunk, ha kandalló-építő szakemberre bízzuk az építést. Az Ő segítségével már a megfelelő tűztér kiválasztásánál komoly összegeket takaríthatunk meg, nem beszélve a későbbi, üzemeltetési költségekről.


Árgarancia! Tisztelt érdeklődő mivel nem győzzük minden termékünket beárazni és aktualizálni, ahol nem talál árat arra kérjen árajánlatot. Számíthat rá, hogy a versenytársaink áránál kedvezőbben azt tőlünk leszállítva megkapja.

Benkel

Edilkamin

Hitze

Invicta

Kratki

Mullit

Panaqua

Pantech

Pantherm

Planika

Uniflam

Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.