2024. március 29.  Péntek

Hitze Albero AL9S.V fatüzelésű kandallóbetét

A Hitze Albero kandallóbetét család tagjait jellemző magas hatásfok, külső égési levegő csatlakozás, egyszerű, letisztult megjelenés, könnyű kezelhetőség sokak számára nyerő kombináció amikor kandallóbetét választásról van szó.
 
ADATLAP
Gyártó Hitze
Típus Légfűtéses, fatüzelésű kandallóbetét
Teljesitmény 9 kW
Befűthető alapterület (m2) 65-70
Hatásfok (%) 75
Füstcsőcsatlakozás (O mm) 180
Külső égési levegő Van
Késleltetett égés Nem
Tiszta üveg rendszer Igen
Anyaga Lemez
Égési levegő rendszer P / S / T
Súly (kg) 104
Ajtó szélesség (mm) 390
Üvegajtó kialakítás Elöl
Elérhetőség Rendelésre
Ár 249000
Infó *a készülék által befűthető alapterület normál belmagasságra, egy légtérre, átlagosan szigetelt házra vonatkozó, tájékoztató adat
EGYÉB INFÓ
A Hitze Albero AL9S.V légfűtéses, fatüzelésű kandallóbetét tökéletes választás azok számára akiknek nemcsak a magas műszaki tartalom, hanem a tűz látványa is legalább annyira fontos szempont. A hatalmas méretű kandalló üvegen keresztül a "tűz élmény" garantált. Az üveget körülölelő vékony, de masszív ajtókeret felelős azért, hogy az ajtó pontosan záródjon sok év használatot követően is. Ez az alapja annak, hogy a kandallóbetét az évek múltával is jól szabályozható maradjon.
A készülék gyári tartozéka a külső égési levegő csatlakozó, amelynek segítségével képes az égési levegőt a lakótértől függetlenül használni, amennyiben az égési levegő utánpótlás így lett kialakítva. Ilyen kialakítás esetén a készülék 100%-ban külső égési levegőt használ működéséhez! A készüléken található szabályozóval az elsődleges (primer, rostély alatti) égési levegő szabályozható. Külön megvásárolható csappantyú beépítése után a másodlagos és harmadlagos égési levegők is tökéletesen szabályozhatóakká válnak (szekunder és tercier).
A kivehető hamuzófióknak köszönhetően a kandallóbetét tisztítása gyerekjáték. A hamu a rostélyra seperve az alatta található hamu vödörbe esik, amely a tűz kialvása után kivehető, majd oda visszahelyezhető a rostély eltávolítása után.
Állítható lábak segítségével a kandallóbetét könnyen vízszintbe állítható, megkönnyítve ezzel a precíz beépítést.
Az  égéstér felett elhelyezkedő hőcserélőben keresztülhaladó hevítő csövek felelősek a jó hatásfokért és az alacsony kilépő füstgázhőmérsékletért.
A készülékek belsejében található, fehér színű speciális tűzálló bélés dekoratív külsőt kölcsönöz a kandallóbetétnek, kis mértékben hőtárolásra is alkalmas.
 

Termékhez kapcsolódó PDF dokumentumok

letöltés

Bruttó: 570.000 Ft
Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.