2024. április 24.  Szerda

Grox huzatszabályzás

GROX Huzatszabályzás felsőfokon

A Grox Huzatszabályzó állandó, az átlagosnál optimálisabb hômérsékletet hoz létre a kéményben illetve az égéstérben, jelentôsen javítja ezzel az égés minôségét. Gátolja a szélbefúvást, megakadályozza, hogy a szél kifújja a meleget és az éghetô gázokat a kéménybôl és az égéstérbôl.

A magasabb hômérséklet miatt csökken a kéményben a szennyezô anyagok képzôdése és lerakódása, így elkerülhetô a kémény belsejének károsodása, ezért hideg falú kormos, kátrányos kémények esetében is javasolt a használata. Használata elôtt ilyen esetben azonban ajánlatos a kéményt megtisztítani. A huzatszabályzó alaklmazása egyenletesebbé teszi a füstgáz áramlását, nagymértékben csökkenti a pernye, korom kikerülését a kéményből. Ezzel a környezet por, füst és koromterhelése jelentősen csökken!

Jelentôs költségmegtakarítás érhetô el használatával. Cserépkályhák kandallók, vegyes tüzelésû kazánok megbízható megoldása! Egyaránt ajánljuk normál mûködésû vagy erôs és túlméretezett kéményekhez is. A hasonló típusú termékekkel ellentétben nem folytásként üzemel, csak szabályozza a már meglévô huzatot. Használatával a szénmonoxid mérgezés veszélye csökkenthetô!

Anyaga koracél, hosszú élettartamra tervezve. Normál esetben nem igényel takarítást és karbantartást.

A termékre 5 év garanciát nyújtunk. Különbözô méretekben kapható kör, vagy négyzet alakú kürtôkre egyaránt. Néhány kivételtôl eltekintve minden típusú tüzelôberendezéshez és kéményhez alkalmazható.veszélye!

A termék az Európai Unióra érvényes CE minôsítéssel rendelkezik.

Kivételek:
- Kukoricatüzelés esetén a kukorica égésterméke rombolja a koracélt.
- Turbós kazánok esetében a ventilátor kinyomja az égésterméket.
- Kondenzációs kazánok esetében mert ott tökéletes az égés folyamata.

 
Ez a weboldal sütiket használ
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.